-
WIDELEC OGNISKOWY 101 CM Z DREWNIANĄ RĄCZKĄ
Wysyłka w ciągu | 24-48h |
Cena przesyłki | 12 |
Dostępność | Zapytaj o dostępność 1 szt. |
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8721037013383 |
Zamówienie telefoniczne: 794 617 910
Zostaw telefon |
- ostrza wykonane ze stali nierdzewnej zabezpieczone nakładkami z PCV
- drewniany uchwyt zabezpieczy przed poparzeniem
- ułatwia smażenie kiełbasy z wielu stron w pewnej odległości od ognia
- pozwala upiec kilka kiełbas jednocześnie bez obawy o ich spadnięcie do ognia
- łatwy w utrzymaniu czystości
WIDELEC OGNISKOWY 101 CM Z DREWNIANĄ RĄCZKĄ to przydatne narzędzie, które umożliwia pieczenie nawet dwóch kiełbasek jednocześnie w ognisku z bezpiecznej odległości.
UNIWERSALNY
Widelec jest przydatnym narzędziem do pieczenia na ognisku. Pełni kilka funkcji, które ułatwiają proces przygotowywania potraw na otwartym ogniu. Dzięki niemu możesz obracać mięso tak, aby przypiekło się z każdej strony, unikając poparzeń.
Z TRWAŁYCH MATERIAŁÓW
Widelec jest trwały i łatwy do utrzymania w czystości oraz odporny na wysokie temperatury. Długi uchwyt, pozwoli utrzymać bezpieczną odległość od ogniska i ochroni Cię przed ewentualnym poparzeniem.
ZABEZPIECZONE OSTRE KOŃCE
Długie na 18 cm szpikulce z ostrymi końcami pozwolą Ci włożyć na nie mięso, warzywa czy kiełbaski, a po skończonym grillowaniu zabezpieczysz je specjalnymi nakładkami z PVC.
WIDELEC OGNISKOWY 101 CM Z DREWNIANĄ RĄCZKĄ to niezbędny element, który umożliwi Ci efektywne i smaczne przygotowanie potraw w ognisku.
Parametry:
- Wymiar ok.: 101 x 9 x 4 (dł. x szer. x gł.) cm
- Długość ostrzy: 18 cm
- Wymiar drewnianej rączki: 14,5 x 2 cm (dł. x szer.)
- Materiał: stal chromowana, drewno
- Kolor: srebrny, uchwyt drewniany
- Waga netto: 0,220 kg
- Waga brutto: 0,240 kg
- Marka: BBQ Line
- Opakowanie: 10 x 5 x 112 cm (szer. x gr. x wys.)
BBQ Line to marka obejmuje różnorodne narzędzia i akcesoria, które są używane do przygotowywania potraw na grillu. Dzięki nim możesz dostosować swoje narzędzia do konkretnych potrzeb i stylu przygotowywania potraw na grillu.